lördag 21 november 2009

Petrus- The story of a handy man who came to south and became the hole(y)-man....


Petrus Petrus Petrus... Petrus har ju varit på lite av en turné bland teamen och i torsdagskväll kom han hit till oss i syd!

Torsdag kväll bestod av mackor te och kärlekstestet! Petrus primära kärleksspråk är kvalitativ tid och uppskattande ord!!!

Fredag vart en liten slowstart morgon med Petrus special beställda frukost:
jordgubbsyoghurt med k-special,
ett mellankokt ägg,
bravo mandarin/äpple/apelsin -juice,
två halvljusa mackor med bregott,
mild ost och rökt skinka

Men med Petrus högeffektivitet var vi färdiga med de ytterst viktiga uppgifterna innan lunch... Det var lite fix med internet, bygg av en stege, köpa papper och dammsugar påsar(!) haha... Och även bokning av tid till att byta den spruckna vindrutan!!!! (och höger backspegel...)

Fredag eftermiddag promenerade vi bort till centralstationen och tog tåget till Köpenhamn. Lite krångel med tågen först, vi gick på det rätta tåget och efter en stund när vi satt oss så ropar dom ut på tåget "det här tåget går ingenstans" Alla på tåget blev förvirrade och vi gick ut från tåget och fick byta till ett annat. Danskar asså...Man förstår dom helt enkelt inte! Tivolit var vårat mål och det låg precis på andra sidan gatan från stationen så det var nice. Väl inne på tivolit kom julstämingen direkt. Hela sydteamet blev helt saliga, eller ja, kanske mest mandy som är ett julfreak.. Det var iallafall sjukt mysigt!! Massa lampor överallt, julgranar, glögglukt, julmusik, upplysta karuseller, massa småbodar där det såldes allt möjligt som har med julen att göra. Vi kom in i det direkt och letade upp stället där man kan käka gröt. Haha, ja vi åt gröt. Pratade om hur man firar jul i Norge vs Sverige m.m

Sen föreslog Petrus att vi skulle åka hem köpa massa godis och hyra film... Han vet då sannerligen hur man vinner sydtjejernas hjärtan! Vi åkte hem gick genom slottsparken till hemmakväll och på Petrus order blev det romantisk komedi! och 2kg godis som är slut nu... På väg hem till lägenheten fick Petrus ett infall och ville beställa pizza! Det blev givetvis så!

Vi såg What happens in Vegas! Den gick hem!

Lördag morgon gick Petrus upp och fixade avloppet innan han åkte vid 8 tiden...

Nu till frågan vad vi menar med rubriken...

Holy man kan ni ju redan förstå... SYD älskar Petrus!
Holeman kommer ifrån då Petrus skulle bygga Amandas stege...

Han stod inne i sovrummet och borrade. Helt plötsligt hör man ett aj och så säger han... "oj jag borrade mig visst i handen..."

Petrus kom alltså till syd och borrade sig i handen och blev på så vis ännu mer lik Jesus med ett hål i handen...

TACK PETRUS FÖR FANTASTISK TID!!!! VI GILLAR DIG ASMYCKET! och vi vet att om du varit lite mindre diplomatisk så skulle du säga att SYD är ditt favoritteam!!! Vi känner oss verkligen älskade!



2 kommentarer:

  1. Åhh, jag blir ju rörd! Tack för att jag fick komma och hälsa på! Kram Service

    SvaraRadera
  2. Älska hemmakväll. Man kanske borde starta upp det här i Uppsala. Det skulle verkligen gå hem. höhö

    SvaraRadera