tisdag 20 oktober 2009

Många teman att blogga om...

Vi har haft en hel del fin besök de senaste veckorna...
Först Noomi och Rebecka!! De fick mersmak i parker, opera, Entré och stranden!


Sen kom temaledarna från de andra två sydteamen, Viktoria och Johanna!
De fick både vara med om park och bio med mycket sång efteråt...


Sen kom de kanske mest maktgalna människor man känner till... Först Jossi som nu tagit över sydteamet en vecka... och besök av Jocke som inte bara håller sig till ett samfund utan alla och inte bara ett land utan... snart alla... Kom hem från filmlandet Nya Zeeland precis... Jossi fick också smaka på parklivet igår, medan Jocke lät oss 4 brudar smaka lite på Jensens stekar...



Snart (på torsdag) kommer även Arash "Kurden" för att besöka churches in tha South... Ska bli kul å resa med honom och se mer av hans arbete... Visst har man alltid undrat vad han egentligen gör?


I övrigt har jag under denna tid då IKEA stängts ner i Malmö börjat fundera på att bli anställd på IKEA för att driva ett av de bästa projekten som IKEA kan tänkas komma på!!!



SINGELdagar på IKEA!!!
Tänk att få komma dit, få svara på ett kort formulär om stil och så vidare och sedan bli "matchad" med någon annan utifrån dessa svar. Sedan får man tillbringa resten av dagen med sin match och titta på möbler. Soffor, kök, sovrum, lampor, skrivbord och dyl. Tänk vad roligt? Bättre än blind-dating!!!

IKEA, anställ mig till sommarn!!!

Kram Mig... (Maria)

4 kommentarer: