onsdag 16 september 2009

Trafikbakläxa

För Maria som är väldigt polis-rädd har Malmö på sätt och vis varit ett riktigt paradis! Nästan inga poliser som åker runt här. Finns i princip inga hastighetsskyltar någonstans och folk parkerar precis hur de vill! Utan att få böter! Jätte härligt!

Det ända tråkiga med detta med parkering är att det är väldigt svårt att få en bra parkering nära lägenheten. Alltid en kamp om platserna och ibland har vi fått stå 5-7 minuter bort. Kanske jobbigt om man har bråttom men roligt för man lär verkligen känna kvarteren runt omkring där man glider runt och spanar.

Igår eftermiddag när vi kom hem från vår första resdag i Helsingborg/Höör fann vi att det fanns en parkering precis utanför lägenheten. Vi blev överlyckliga! Inget långt glidigt spanande efter en lång dag!

Allt var frid och fröjd tills vi kom ut imorse för att handla. Bara vår bil och en annan stod längs med gatan. Först tänkte vi WOW! Var är alla? Det är den här tiden på dygnet man ska parkera! Sen såg vi det....


En böter på 500 kr...
Ingen parkering utanför lägenheten den 16:de varje månad mellan kl 8-12.
Vi har lärt oss något kan man väl säga.


3 kommentarer:

  1. Det är de dyra kurserna som är bra! ;)

    Serviceavdelningen diggar er blogg! :)

    SvaraRadera
  2. Oj... Har glömt att du läser här Petrus... Vi kör jätte försiktigt! Håller alla hastigheter och så vidare... det är bara när vi är stillastående som det går snett!!! LOVAR!!!

    SvaraRadera